Robert P. Brabham Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » 2017-2018 Bell Schedule

2017-2018 Bell Schedule

2017-2018 Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st period (includes 15 min homeroom) 7:30 AM 8:35 AM 65 min
2nd period 8:39 AM 9:29 AM 50 min
3rd period 9:33 AM 10:23 AM 50 min
4th period (includes lunches) 10:27 AM 12:08 PM 101 min
-------------------------------------------------------A lunch 10:29 AM 10:59 AM 30 min
-------------------------------------------------------B lunch 11:03 AM 11:33 AM 30 min
-------------------------------------------------------C lunch 11:38 AM 12:08 PM 30 min
5th period 12:12 PM 1:02 PM 50 min
6th period 1:06 PM 1:56 PM 50 min
7th period 2:00 PM 2:50 PM 50 min